5 motive pentru care trebuie să vezi Spring Breakers

`

 Mda, pe scurt, e vorba de patru prietene, aflate în primul an de facultate, care vor să plece în vacanța intersemestrială de primăvară să se distreze (un fel de 1 Mai, doar că pe o durată mai lungă de timp și cu mai multe tâmpenii și nebunii care se petrec). Film regizat de Harmony Korine, în care joacă nevasta lui, Rachel, ca una din cele patru piz... adică protagoniste, alături de prințesele Disney, Selena Gomez și Vanessa Hudgens. De ce ai vedea aașa ceva? Uite aici 5 motive:

5. Vanessa Hudgens și Selena Gomez
 Asta e ocazia perfectă pentru a vedea acele „fetițe dulci și drăguțe” semi-nude, vorbind urât, drogându-se și altele. Pentru că ne place să vedem un om pe care îl priveam cu ochi buni cum o ia razna.


4. E ușor de urmărit
 Nu are cine știe ce simboluri ascunse, nu îți dă reset la creier, e ușor de urmărit, îți prezintă acțiunea și personajele cât mai ușor, fără să se complice prea mult. Deci e ok, e un film de vară care nu are prea multe pretenții sau prea multe răsturnări de situație.


3. James Franco
 Filmul are și ceva scene cu James Franco, băjat simpatic de felul lui, actor bun, care-l interpretează pe Alien, „care nu e de pe planeta asta, y'all”. Nu pot să vă spun prea multe despre rolul lui, dar marchează în moduri diferite viața fiecărei protagoniste. În mod pozitiv sau negativ, nu pot să vă spun, că v-aș strica plăcerea de a vedea filmul.


2. Coloana sonoră
 Marea majoritate a pieselor poartă semnătura lui Skrillex, cunoscut producător de dubstep (deși unii zic că el a ucis dubstep-ul, alții sunt fani devotați, pe când alți oameni spun „căcat frate, pastila asta-și face efectuuuu`”). Piesele sunt ok, se potrivesc cu unele scene, unele sunt remix-uri, mai lente sau mai alerte, care accentuează acțiunea scenelor de care aparțin.

1. Buci și țâțe
 Nu trec nici 5 minute din film, că deja apar buci și țâțe-n peisaj. Spre deosebire de un film porno, unde trebuie să aștepți minute bune în care are loc un dialog prost, Spring Breakers îți arată din start diverse părți anatomice feminine (probabil pentru a menține atenția masculilor trează, printre altele) fără pic de rușine. Nu am nimic de zis în afară de „bravo, Harmony Korine, bravo”.


 Pace și vizionare plăcută!

Comentarii

Postări populare