Aleator

 Yeeeeey, m-am întors, nu am murit, doar am fost puțin bolnav (am suferit de lene acută), acum am niște chestii scurte de spus, nu-s cine știe, dar hei, e blog-ul meu, deci lumea mea, fac ce vreau și oricum mi se rupe de ceilalți (dacă toți oamenii din lume ar face liniște în același timp și am asculta cu toții atenți, am putea auzi sunetul de rupere).

 Înainte să m-apuc să-nșir lucruri pe aici, avem o piesă nouă, cu tot cu videoclip, de la dragul nostru alcoolic de serviciu, Borgore!!! (inserați aplauze aici)


1. A avut loc mișcarea GayPride, iar a sărit lume de cur în sus, că vai, că nu știu ce, că nu putem avea noi lucruri frumoase din cauză că se ard bărbați în fund și că femei se iubesc și adoptă copii. Gândire de căcat, tipic românească, așa cum ne învață din fașă mass-media asta de căcat.
 Pe bune, suntem crescuți cu bârfe și cu dorința puternică de a afla ce face vecinul, că altfel nu se poate. Ba se poate, cretinilor, da' mai închideți TV-ul, lăsați-i pe Iri și Moni sau pe Prodanca și citiți o CARTE. Sau ieșiți să vă plimbați puțin.

2. A ieșit Sișu! Să sperăm că va sta departe de pârnaie de data asta.

3. Am loc de muncă! La Artele Electronice, adică EA. E blană, mai ales colectivu'!

4. Mai am două examene, scap de sesiune și mi se rupe de tot!

 Cam atât, pentru moment.
 Pace! (și Borgore președinte)

Comentarii

Postări populare