Chestiuni de maximă importanță

 Salutări, dragi și drage cititauri și cititoare! A trecut ceva vreme de când n-am mai dat un semn aici, poate-ți crezut că am murit, dar nu, sunt încă-n viață (oricum nu v-ar fi păsat nici cât negru sub unghie). Nemernici insensibili...
 Deci, despre ce vorbesc astăzi? Fomei! Și alte chestiuni!

 Buun, despre sexul feminin... Mă, aici nu e mult de spus, e doar o chestie care mă roade pe mine. Nu-mi plac fetele machiate. Serios, nu halesc fondu' de ten, rimelu' și restu' de chimicale necunoscute mie pe care damele și le aplică cu generozitate pe mu... față. Prefer tipele naturale, nemachiate. Bine pisi, vrei să aduci ceva modificări de ordin estetic la nivelul feței? Aplică „nește” ruj și aranjează-ți părul și eu am să te observ în mod plăcut. Sau dă-te cu capul de calorifer. Deși e posibil să strici ceva pe acolo și să rămâi cu sechele pe viață. Ca de exemplu, să mori.
 Plus, avantajul de a vă purta cât mai natural este că noi, bărbații, nu tre' să mai facem cunoștință cu voi încă o dată, dimineața, după ce am petrecut noaptea împreună. Pentru că se întâmplă să agăți o tipă, o aduci acasă, iar dimineața te trezești cu o altă gagică lângă tine. Și cu lenjeria de pat pătată de fond de ten sau mai știu eu ce.

 Băi, voi ați văzut ce modele de căcat ne sunt impuse de către societate? Mai ales de oamenii care fac „muzică”. Ce să învețe copilu' din „Iarna pe val” a lui Cabron? Nimic. Absolut nimic. A, și faptul că omul care mai demult rupea în hip-hop când o ardea în Codu Penal acum e un papițoi. Altă piesă idioată: „Amo” a Andei Adam. Piesa începe cu „Am o inimă de dat, unui singur bărbat, care să știe ce să facă lângă mine în pat”. Frumos Anda Adam. Pe tine te ascultă și fetițele de 11-12 ani. Știi ce promovezi tu în rândul lor, nu? Ideea de iubire care se naște din sex. Frumos așa. Nu e ca și cum generațiile astea noi sunt destul de retardate și futute-n cap, hai să le mai băgăm niște idei „constructive” în tărtăcuța lor.
 Dar cel mai bun model pentru noile generații este Alex Velea și al său hit, „Minim doi”. Știm cu toții că „dragostea se face în minim doi”. Dar care este pragul maxim? Câți oameni se pot mârli între ei până când spune unul din ei „bă, noi deja nu mai facem dragoste aici, am dat-o-n diverse”. Vers idiot din piesă: „n-o stinge nici apa, nici Niagara”. Niagara e cascadă, boule, deci apă. Apropo, cine reușește să-mi explice ce vrea să spună papițoiu' în versurile astea are o bere din partea mea:
Uhh mami like ya, woman your tease,
Imi pui inima pe foc, si-o arunci ca pe frisbee
Pui sare pe rana, ca sa ma doara
Ca eu sunt vagabontul, si tu esti o doamna
Sexy ghial inna the place, Ma supui la test
Ca pe un copil de scoala vrei sa-mi fac temele de seara
Ai un fizic mirific, nu e fizica se stie
Omogen ca hidrogenul si-oxigenul in chimie.

 Alte rahaturi scurte de care nu vă pasă: NU JUCAȚI TORCHLIGHT dacă aveți de făcut chestii importante! Serios, la recomandarea colegului de cameră, m-am apucat să joc clona asta de Diablo. SFINTE TUMNESEULE NEGRU AL DATULUI LA OASE, CE DĂ LOOT (loot = diversele artefacte/armuri/arme pe care le scapă monstruleții uciși)!!! E fain. Dar dă dependență. Jucați cu grijă, că altfel uitați de lume și vă mor copiii de foame prin casă. Sau animalele de companie.

 Buei, eu vă las, închei aici cu o piesă superbă, alături de un clip frumușeanu, zic eu. Pentru că mai există și muzică bună.


 Pace!

Comentarii

Postări populare