Rahaturi relativ recente

 Mmm, ador aliteraţia. Parcă prinde la public. Dar nu despre asta vreau să vorbesc astăzi. Am pregătit două(doo/2) subiecte destul de micuţe. De ce? Pentru că sunt leneş. De ce sunt leneş? Explic cu altă ocazie.

 A apărut muzica trap. Explic aici foarte pe scurt, cine e interesat caută pe Wiki alte detalii. Aparent muzica trap a apărut în două valuri. Primul val a fost reprezentat de către negrişorii rapperi din Sud, care au făcut un amestec din rap, crunk, house. Apoi mult mai târziu a apărut al doilea val al muzicii trap, care este un amestec de dub, dubstep, breakbeat, electro, drum'n'bass. Avem aici una bucată piesă trap: PĂRINŢI!!! Dacă mai demult credeaţi că dubstep-ul e cel mai retardat şi idiot lucru din lume, ei bine, am veşti pentru voi. Eu tot îmi imaginez că puştanii (pentru că doar puştanii ascultă muzică tembelă; bine, mai ascult şi eu da' nah, nu încontinuu) care se duc la concerte de muzică d-asta dubioasă au un dans special. Anume, când piesa e cât de cât normală, se mişcă aşa ca orice om, apoi când începe nebunia, se aruncă toţi pe spate şi/sau pe burtă şi încep să aibă convulsii. Apoi vin părinţii şi îşi privesc dezamăgiţi odraslele idioate în timp ce SFINTE CĂCAT! roboţi extratereştri vin să distrugă munţii din jur cu raze laser. Nu ştiu, mie asta îmi inspiră genul ăsta de muzică. Convulsii, dezamăgire şi raze laser.

 Adio PlayStation 2! Da băi, pe 4 ianuarie băieţaşii de la Sony au anunţat că producţia celebrei console de jocuri a încetat pretutindeni în lume. Destul de trist zic eu, în mare parte fiind subiectiv pentru că deţin o astfel de consolă şi sunt tare mândru de ea. Serios, la vremea lui, PS2-ul a rupt norma. Jocuri bune, o grămadă de accesorii, posibilitatea de a instala o versiune de Linux pe versiunile PHAT/FAT, posibilităţi de modare şi multe, multe altele (geek-ul din mine iese la iveală). Mă bucur deci că am prins o astfel de consolă, că am reuşit să o modez şi că încă mă ţine. Şi mă bucur că mi-au cumpărat-o ai mei!

 Pace!

Comentarii

Postări populare