Poveste cu legale-legale

  Am aflat de la fratele Axu, în timp ce o ardeam băieţeşte la o bere, o istorioară tare faină. Cică un tip şi a sa gagică au decis să se distreze aşa puţin... Şi au intrat în magazinele de vise pentru a lua ceva de fumat. Mi se pare normal, nu văd cu ce au greşit oamenii. S-au dus acasă, au făcut un joint d-ăla oribil, plictisit şi nenorocit plin de legale-legale, l-au consumat ca doi tineri îndrăgostiţi responsabili şi apoi au ieşit să se plimbe. Şi cum se plimbau ei agale, bucurându-se de palma în creier oferită de minunatele etnobotanice, s-au întâlnit cu un tovarăş de-al dârlăului. S-au salutat ca băjeţii, au discutat, au râs, omu' pe legale şi-a atacat tovarăşu', ăsta l-a-njunghiat pe spart (a ratat inima), drogatu' a ajuns la spital, nu i-au putut face nimic doctorii pentru că legalele îi afectaseră circulaţia sângelui (adică ţâşnea sângele din el ca din gâtu' porcului ucis în Ajunul Crăciunului) şi a murit...

 URAAAAA!!! Da coaie, mă bucur sincer că a murit un prost, mai ales un prost care băga legale-legale. Du-te-n morţii tăi, cât de prost poţi fi să bagi pătrunjel stropit cu canabinoizi sintetici în tine? Acum pe bune, eu sunt nenorocitul că mă bucur de moartea unui idiot? Sau ăla care consumă (mă rog, consuma, că acum cresc florile pe mormântu' lui)?, probabil convinge femeia să consume şi apoi îşi atacă tovarăşu'?

 În moloz, eu zic să băgăm iar în legalitate spice-urile. Nu de alta, dar mai scăpăm de câţiva proşti. Adică, ca să înţeleagă toţi proştii sau proastele care or să mă acuze că sunt o scârbă de om fără pic de empatie pentru semenii mei, legalele sunt un rău necesar, sunt veriga lipsă în calea evoluţiei noastre. Căcat, omu' din preistorie vedea că-i e frig, se adăpostea undeva cald, inventa haine sau foc, dacă nu, crăpa şi aşa învăţau ceilalţi că "frigul rău". Aşa şi cu legalele. Iar bagă toţi proştii, crapă şi restu' învaţă că "legalele rele".

 Apropo, ştiţi care e noul slogan al magazinelor de vise?
"Când băgăm cu toţii Magic, situaţia devine tragic!"

 Pace! Şi staţi departe de legale-legale!

Comentarii

Anonim a spus…
[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]medrol methylprednisolone tablets
[/url] methylprednisolone tablets usp dose pack
medrol hot flashes
methylprednisolone oral surgery
Anonim a spus…
http://biaxin-buy.webs.com/ where to buy biaxin online
http://sustiva-efavirenz.webs.com/ Sustiva 600 mg online
http://asacol-mesalamine.webs.com/ salofalk tabletas 500 mg
http://www.freewebs.com/pentasa-mesalamine/ apriso buy

Postări populare