Ghid: Cum să petreci ca un boss

 Hai noroc! Probabil eşti unul din puţinii oameni care îmi citeşte blog-ul. E probabil să-ţi şi placă, alfel nu ai intra aici, nu? Ce fel de masochist idiot ar face ceva ce nu i-ar plăcea. Mă rog, am deviat de la subiect, mai rău decât deraiează trenurile spaniole după atentate.
 Vine Revelionul, drag cititor, şi probabil că ai să ajungi pe undeva să petreci cu nişte oameni pe care nu-i placi sau îi placi foarte puţin, dar hei, băutură, muzică şi gagici (sau dârlăi pentru fete). Cui îi pasă de mâncare, aia doar îţi încarcă stomacul inutil şi ajungi să borăşti chestii. Aşa că, de dragul tuturor celor ca tine, care nu ştiu să petreacă precum un boss, am realizat acest ghid în 5 paşi simpli pe care oricine îi poate urma. Pentru că, aşa cum ştim cu toţii, oricine poate să petreacă, dar nu oricine petrece ca un boss.

 1. Vestimentaţie

 Sfinte Căcat! Tre' să te aranjezi. Bineînţeles, asta implică baie, spălat pe păr, eventual tuns, tăiat copite şi bărbierit. Apoi îmbrăcămintea, care e cel mai important aspect. Hainele tre' să se asorteze. Nu te poţi duce în adidaşi albaştri, pantaloni verde-brotăcel (futu-te-n cap de copil sinistru) şi tricou roşu. Eşti om, nu instalaţie de brad. Tot la acest capitol, de AŞA NU, ce dracu' faci cu pantaloni de stofă pe tine? E petrecere coa', nu priveghi. Eu recomand un blug, un tricou şi-o cămeşă. Cămeşa e mereu culeanu' şi merge cu orice. Plus, îţi dă aerul ăla de bărbat elegant, chit că tu eşti mort de beat sub masă. Oamenii îţi vor spune "idiotul elegant de sub masă", nu "beţivul ăla coclit de sub masă". Deci, cămeşă! (a da, fără culori de căcat, ca roz sau verde-brotăcel. Nu-ţi bate joc de cămeşă)


 2. Ora de ajuns la petrecanie
 Buuun, te-ai aranjat, te-ai îmbrăcat şi arăţi cât de cât a om. Acum se pune problema următoare: la ce oră să ajungi la petrecere? Dacă petrecerea începe la opt seara, nu o să te duci acolo mai devreme, pentru că nu e mişcare. Lumea nu bea, muzica e în surdină şi nimeni nu vorbeşte. Labă clar, nu e bine, oricât ai încerca să remediezi situaţia. Nici să te duci cu două ore mai târziu nu e bine. E posibil să nu mai fie băutură şi toată lumea să fie beată. Nu e rău dacă gagicile sunt bete, dar e posibil să fie atât de moarte încât să aibă urme de vomă prin păr sau pe meclă. Şi tu eşti un boss la cămeşă, nu o să te atingi de aşa ceva, doar nu eşti un şantierist infect pe nume nea Caisă. Puţin respect pentru boss-ul din tine. Cel mai bine ajungi cu o jumătate de oră/o oră mai târziu la petrecere. Lumea se mişcă de ceva vreme, muzica e ok, se bea, se vorbeşte.


3. Alcool
 Bea. Nu fi idiot, trebuie să bei! Serios, bea! Nu bea cât să cazi lat, dar ameţeşte-te. Nu de alta, dar dacă rămâi treaz cineva se va îmbăta grav şi va trebui să faci pe "mama tuturor răniţilor". Şi nu vrei asta. Vrei să petreci, nu să ai grijă de altul. Poţi să NU bei dacă eşti cu maşina sau pe antibiotice. Combinaţiile astea nu sunt bune, chit că uneori poţi vedea unicorni galopând pe Tărâmul fericirii din cauza amestecului de pastile cu băutură, dar omori ficatul de tânăr şi nu e bine.


4. Tipe
 Cel mai bine e la chefurile de liceu, dacă eşti student. Pentru că doar acolo poţi agăţa minore cu probleme majore. Serios, dacă vârsta ta începe cu cifra doi, vei creşte în ochii lor. Dacă mai eşti şi angajat şi ai permis de conducere, ai rupt norma. Pentru că puţoii de vârsta lor sunt nişte lache cu bani de la mămica şi tăticu', de care oricum îşi cumpără pantaloni roşii sau verde-brotăcel şi tone de gel pentru freze de căcat. Dacă ai şi puţină barbă, deja sunt ale tale. Nu mai trebuie să le îmbeţi sau să le droghezi.


5. ...

 Căcat, nu ştiu. Simte-te bine, dă din buci, fă-te muci, chestii d-astea de bază, cred. Agaţă lume, bea cu lume, pocneşte-l pe lachele ăla prost care urlă că el e cel mai tare şi a băut X cantitate alcool şi mai bea încă pe atât. 


 Petreceţi ca nişte boşi, boşilor! Pace!

Comentarii

Ana Luiza a spus…
ti-am spus recent cat de genial eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesti??? mi-ai facut ziua!!
daniel a spus…
Am luat la cunostinta...
Ovi a spus…
@Ana, sunt mai mult decât genial. Sunt eu.
@Daniel, mă bucur că am putut fi de ajutor.

Postări populare