Astăzi

 Îi urâm pe cei care dau share pe facebook la link-urile alea de căcat cu "copilul ăsta nu are ficat. Fiecare like şi share oferit reprezintă un dolar donat pentru operaţia ce-i va oferi un ficat".
...
 Sunteţi boi cu toţii dacă voi chiar credeţi căcaturile astea (bine, şi vaci, ca să nu discriminez). Serios, unde mă-sa-n cur e logica la toată treaba asta? De când e nevoie de un like pentru ca nişte copilaşi somalezi să primească apă potabilă? Spanac, sunteţi nişte respiraci pe gură naivi, care merită un bocanc între omoplaţi pentru că umpleţi peretele de feisbuci cu rahaturi inutile.
 Ştiţi cum puteţi ajuta băi oamenii ăştia? Vă interesaţi de cazurile lor, dacă sunt pe bune, mergeţi frumos la bancă şi depuneţi bani în contul respectivei persoane. Căcat, nu salvaţi ursu' tibetan cu coaie mov dând share la o poză. Nu, vă duceţi la o organizaţie care se ocupă cu salvarea ursului tibetan cu coaie mov, daţi acolo nişte bani sau ce trebuie şi gata. Aşa se face treabă!
 Mă amuză teribil (şi uneori mă enervează) ăia cu "Iisus Hristos, dă mai departe dacă nu ţi-e ruşine de religia ta etc". 'Tu-vă-n cap, hai să postez şi eu "dacă nu dai share, Baphomet îţi va mânca sufletul şi intestinele cu o linguriţă făcută din coastele avortonilor de pretutindeni." Dar în fine, fiecare cu nebuniile lui.

 Pace!

Comentarii

Axu a spus…
Dragul meu prieten.

Sa sti ca poate fi organizata o campanie pe facebook de acest fel.
De exemplu:
Eu am un produs nou scos pe piata, vreau sa fie mediatizat, fb-ul este foarte popular, nu conteaza in ce soba stai. Eu, pe langa faptul ca promovez produsul, fiind om cinstit, fac o promosiune...la 10 like=1$ donat mai stiu eu cui.

Campanii de genu se organizeaza si pe youtube de o multime de vlogari si d'alea.
Ovi a spus…
E să ştii... Mă, eu înţeleg ce spui tu, dar nu are legătură cu ce spun eu. Pesemne, ai citit pe lângă text şi nu textul.

Postări populare