"Băi coa', da' ţie ce-ţi place?"

 Salut. Bine ai revenit pe blog-ul meu. Fiind o coardă penală şi leneşă, nu am mai scris de vreo două săptămâni. Mi-a fost lene. Foarte lene. Atât de lene, că nu m-aş fi ridicat din pat nici dacă bătea la uşă Dumnezeu să mă anunţe că am câştigat la loto. Dar gata, hai să n-o mai lungim cu introduceri siropoase de tot căcatul care oricum te plictisesc pe tine, dragul meu cititor.

 Bă, în postu' trecut ziceam de lucrurile care-mi displac (deşi mai aveam o grămadă de spus despre alte lucruri, am zis să pun capăt, poate mai fac o listă, şi na). Acum voi vorbi despre ce mă încântă pe lumea asta:

 Jocurile. Îmi place să mă joc. Fie pe consolă sau pe calculator. Chiar mă consider gamer, în anumite momente. Îmi plac anumite jocuri, mă captivează povestea, personajele, vocile etc. Spre exemplu, cel mai tare joc pe care am pus vreodată ghearele a fost Fahrenheit (cunoscut în State ca Indigo Prophecy). Te pişă! E superb coaie, superb îţi spun. E film interactiv ăla, aşa a fost descris de producătorii lui. Super poveste, super coloană sonoră, te ataşezi rapid de personaje. E criminal. Recomand cu căldură.

 Berea. Da. Rece să fie.

 Muzica. Aoleu, DA! Nu pot trăi fără muzică, serios vorbind. Ascult cam tot ce se poate, da' predomină muzica rap, reggae şi lounge/ambientală. Plus, mai mereu când ascult o piesă văd o scenă, mă trimite într-o stare anume. Eu şi muzica avem o relaţie aparte ("moamă frăţie, ai sunat ca un gay infect").

 Timpu' pierdut cu tovarăşii. Nu e nimic mai frumos pe lume decât să stai cu băjeţii la o vorbă şi o bere, să treacă aşa timpu', vorbind de tot felul de prostii, amintindu-ne diverse.

 Să scriu. Fie proză, poezie sau aici pe blog, ador să încep să scriu o grămadă de căcaturi pe care apoi nu le mai termin. Sunt o târfă leneşă, ştiu.

 Dimineţile însorite. Când ies cu ceaiul pe balcon şi pur şi simplu mă bucur de cerul ăla senin. E o senzaţie frumoasă, plăcută, chiar face viaţa să pară ok şi nu de căcat.

 Şi cam asta e. Pace!

Comentarii

Anonim a spus…
Ce varsta ai??? Dupa cum scrii cred ca ........!?
Ovi a spus…
Am 20 de ani, mă numesc Ovidiu Nicolae, sunt din Râmnicu Vâlcea şi scriu ce vreau şi ce simt. Tu, dragule anonim, cine eşti?
Îmi place partea în care zici despre tine că ești o târfă leneșă...
Ovi a spus…
Ştiam că aia o să-ţi placă urâtule care scrii ca un hipster
Anonim a spus…
gras! nu ai mai scris de mult! iar a dat lenea in tine? semnez anonim, dar sunt... cheloo
Ovi a spus…
Nu, dar m-a lovit sesiunea. Cum prind ocazia, cum postez ceva nou, am idei multe.

Postări populare