Ne-am întors!

Da băăă, a trecut atât de mult de când nu am mai scris şi jur că mi se făcuse dor. Pe bune dacă vă mint. Aşa, ce s-a mai întâmplat cu mine...

Deci, am trecut de primu' semestru de facultă fără nicio restanţă (am luat 6 la economie băăă, credeam că o să pic acolo), am dat de băut la băjeţi că aşa se cuvine (Rădoi nu a fost prezent, dar i-am băut şi porţia lui), îmi place la Bucale, îmi plac noii colegi (mâine grătar cu ei, like a baws), am trecut prin Vâlcea, am stat cu Axu la el la muncă (omu' lucrează la Vodafone, magazinu' e în renovare şi el împarte pliante şi trimite meltenii la celelalte centre deschise), am văzut oameni încercând să intre în reprezentaţă deşi pe usă scrie mare "Închis pentru renovare". Chestii d-astea simple.

Bun, acum încheierea superbă alături de morala acestei postări. Am găsit pe net, mai exact pe un site al cărui nume nu am voie să-l public, o poză extraordinară după care ar trebui să ne ghidăm cu toţii. În poză erau trecute nişte întrebări şi răspunsuri. Am să le redau aici, în limba română:
  • Nu-ţi plac căsătoriile între persoane de acelaşi sex? Nu o face.
  • Nu-ţi plac ţigările? Nu fuma una.
  • Nu-ţi plac avorturile? Nu face unul.
  • Nu-ţi place sexul? Nu o face.
  • Nu-ţi plac drogurile? Nu lua.
  • Nu-ţi place pornografia? Nu te uita.
  • Nu-ţi place alcoolul? Nu bea.
  • Nu-ţi plac armele? Nu-ţi cumpăra una.
  • Nu-ţi place să ţi se ia drepturile? Atunci nu le lua pe ale altuia.

Exact fraţilor. Înainte să ilegalizăm toate lucrurile, hai să analizăm totu' clar şi să nu mai fim nişte încuiaţi cu capul îndesat în cur. E vorba de dreptul fiecăruia la libertate, nu putem noi să-i forţăm pe ceilalţi ce şi cum să facă. Fiecare are dreptul de a ALEGE cum să-şi trăiască viaţa, nu putem noi, individual, decide ce şi cum că facă restul lumii. Asta înseamnă să nu mai fim idioţi şi să învăţăm să coabităm. Vă respect şi vă iubesc pe toţi.

Pace!

Comentarii

Foarte sincer și direct, gras.

profită de abordarea asta, pentru că e ca și cum te-ai adresa fiecărui cetitor de rând în parte.

Dacă postezi și mai des, o să ajungi celebru și să o ai bani și o să ajungi arogant. dar eu tot te iubesc.

Hai noroc!
Ovi a spus…
'Ai noroc! Mersi de păreri, dar eu nu vreau să ajung arogant :(

Postări populare