Ce mă fute la cap

 Băi fraţii şi surorile mele. Ştiţi ce mă freacă rău de tot la icre? Bă da' rău de tot? CNA-ul. Băi, dar oamenii ăia sunt chiar bătuţi în cap. De ce mă deranjează aşa tare oamenii ăia? Simplu, pentru că cenzurează anumite piese şi videoclipuri pe criterii de genul limbaj obscen (am stabilit mai adineauri cum stă treaba cu aceste cuvinte considerate vulgare), dar nu o fac atunci când apar pe TV ţâţe şi buci sau mai ştiu eu ce alte chestii care simulează futaiul.

 ART. 1
(1) În sensul prezentului cod de reglementare a conţinutului audiovizual, denumit în continuare cod, termenii şi expresiile de mai jos au următoarele semnificaţii:

c) producţie audiovizuală cu caracter obscen - ansamblu de imagini, sunete, cuvinte, gesturi sau comportamente imorale, indecente, licenţioase, sexuale explicite ori sugerate, care prin semnificaţia lor aduc ofensă pudorii, precum şi orice alte forme de manifestare indecentă;


 Deci, deşi articolul de mai sus specifică sus şi tare ce nu au voie să dea pe TV, băieţii închid ochii când vine vorba de un videoclip marca Deep(throat) Central, pentru că deh, una se spune şi alta se face. Muie CNA!

 Ce mă enervează iarăşi? Biserica. Mă rog, mai exact faptul că Biserica aparţine de sectorul public. Ce înseamnă asta? Că popii primesc bani de la stat, pe lângă donaţiile de la oameni care au frică de Dumnezeu. Plus, miile de icoane amplasate prin diverse birouri, oficii, şcoli etc. Afară nu se face aşa, Biserica aparţine de spaţiul privat, asta însemnând că popii trăiesc doar din banii enoriaşilor şi icoanele nu au ce căuta în spaţiile publice.

 Eu v-am lăsat, ajunge pentru azi.
 Pace!

Comentarii

Postări populare