Ca un campi-errr, student

 Da bă, am început viaţa de student. E ok... Pana mea, locuri noi, oameni noi, chestii noi de învăţat... Multe lucruri noi. Urăsc schimbarea.
 Urăsc schimbarea cu atâta pasiune că nu îţi poţi imagina. Drace, dacă un cetăţean ar merge liniştit pe stradă şi l-ar ataca altu' şi l-ar bate cu o pasiune întâlnită doar în filmele cu Chuck Norris nu ar exprima puterea cu care urăsc eu schimbarea. Îmi place Bucureştiu', e ok şi toate cele da' na, e prea mare, unii-s prea reci şi alte treburi naşpa de genul ăsta.
  Mă rog, alte prostii: mă gândeam într-o dimineaţă, stând în metrou, că o să mă apuc de furat dacă mai văd un iPod, iPad, iPhone sau PSP. Frate, terminaţi-vă în puii mei, mă oftic când văd pletora aia de gadget-uri şi eu stau şi citesc... Rupere de sufleţel în două, nu alta.
  În fine, toate bune, frumoase, parcă mai vroiam să mai scriu ceva, dar am uitat ce. Oricum, am de gând să fac nişte poveşti ceva cu ofiţerul Frumuşeanu Constantin şi ajutorul lui de nădejde Beţivul Savant, am mai scris ceva despre ei mai demult, mi-e lene, căutaţi şi voi. 'Vă-n spanac de sedentari.
 Ca o notă de încheiere, subsol, demisol, mezanin şi mansardă, scriu de dragul de a scrie şi pentru a mă amuza pe mine. Nu vreau fani, dacă mă citeşti şi ai ceva de zis, ok, dacă nu, cară-te.
 Pace!

Comentarii

Grasuț, învață că schimbarea e productivă...din orice pdv o privești. Și lasă-le dracu de iphonuri, ipaduri, ipod și mai bine orientează-te spre iprieteni, icluburi, igagici sau ...mă rog...igagicilealtora! astea ar trebui să te preocupe!
Și nu mai expedia cititoru'...că el se simte atacat, chiar dacă vine aici de plăcere nu neapărat că se consideră fanul mărcii Ovidiună!:))

Asta-i părerea mea, nu înseamnă că e și bună!

Pace intergalactică!
aștept despre savant și despre ofițer. Dar să nu le faci prea lungi, pentru că eu chiar îmi doresc să le citesc:)) Dacă înțelegi unde bat:))
Axu a spus…
And Radoi, se scrie: iPrieteni, iCluburi, iGagici si iGagicilealtra
Ovi a spus…
La ficat, baţi dragule, am prins ideea.

Postări populare