Bucureşti reloaded

 Iar am fost la Bucureşti. Am plecat ieri dimineaţă, cu iubita şi o colegă de-a ei. Drumu' a fost ok, nu au fost incidente sau mai ştiu eu ce. Problema a fost în Capitală.
 Am intrat în Bucale, am lăsat maşina într-o parcare pe lângă autogara Militari şi am pornit mai întai spre Facultatea de Drept, să-şi ridice fetele dosarul. Au plecat fetele, am rămas cu tata, ne-am luat câte-un kebab (bun al dracu', picant ce-i drept, dar nu te ustură alte zone după ce-l termini, de la Pataty), câte-o limonadă şi hai în Cişmigiu. Ne-am aşezat noi pe o bancă în parc, nici nu ne-am apucat să mâncăm că sună telefonu': "Noi am terminat". Ne-am tirat noi de-acolo, am plecat spre Facultatea de Ştiinţe Politice ca eu şi Lori să ne retragem dosarul.
 Şi aici intervine problema. Optimişti, cu gândul că şi aici vom scăpa repede, am dat de nişte cozi, mai ceva ca pe vremea lu' Împuşcatu'. Lori a scăpat repede. Eu nu. Plus, am avut nişte piţipoance în faţă, care nu se opreau din vorbit şi râs fals. Cu colţul ochiului am putut zări scris pe planul clădirii "m*ie FSPUB". Când am reuşit să intru, în sfârşit, în secretariat mi-am dat seama de ce mergea aşa greu. Din trei secretare, două erau la calculator se făceau că lucrează, în timp ce una singură se ocupa de dosare.
 Îmi dă toate actele mai puţin adeverinţa medicală. Îi spun că îmi trebuie şi aia, se uită la mine cu o faţă mirată, de parcă îi cerusem bani şi mă întreabă dacă nu pot să iau alta. Ba da cucoană, tocmai din Râmnicu Vâlcea, şi nu am chef să vin şi mâine ca să aplic unde vreau.
 În fine, am scăpat de acolo, am ajuns la SNSPA, m-am înscris, sunt oficial student, mă doare la bască, să curgă berea, vă pup pe portofel, Crăciun Fericit!
Pace!

Comentarii

Ana Luiza a spus…
La vita e bella!
Crăciun fericit:))
Al naiba gras simpatic:))

Postări populare