Ce ma freaca la icre

Grasele care poartă pantaloni cu talie joasă şi maieu/tricou peste buric. Întrebare simplă: de ce? De ce vor balenele să-mi topească ochii şi să-mi petrec eternitatea oarbă amintindu-mi de imaginile groteşti care m-au adus în acel hal?
N-am nimic cu persoanele supraponderale, fie ele de sex masculin sau feminin. Dar chestia asta, cu femeile care pun în evidenţă grăsimea într-un mod atât de odios şi se comportă de parcă ar fi ok mă seacă rău de tot. De cele mai multe ori (99,9% cazuri sunt) maneliste şi asta cred că e de-ajuns să explice alegerea vestimentară.

Bărbaţii care nu sunt bărbaţi. Aici aş putea scrie destule, da' mi-e lene... Adică toţi masculii efeminaţi, epilaţi, pensaţi, cu unghiuţe lăcuite, păr îndreptat cu placa şi haine roz...
Mă, nu am nimic împotriva epilatului, de, şi eu mai sunt adeptul, dar nu pe tot corpul coane. Cum căcat poţi să te consideri bărbat dacă n-ai păr pe piept sau mâini? A, eşti imberb, nu creşte părul că aşa te-ai născut, e totu' bine, nu mă deranjează. Dar să te epilezi mă vere?
Că tot suntem aici, nu înteleg faza cu rasul pe cur. De ce? Dacă eşti homosexual şi nu vrei să-ţi deranjezi partenerul, înţeleg (nu am nimic împotriva persoanelor gay, nu contează pe cine iubeşti când o faci, contează sentimentul, nu sexul persoanei) dar în rest? Şi să nu dea dracu' să aud răspunsuri de genul "pentru iubi/baby/pisi/honey etc" că te ard imediat. Ce mă, fu*i cu curu'? Care e problema ta?
Cu pensatul sunt de acord, cât timp e discret. Şi pe mine mă pensează iubita, recunosc, dar discret, mă scapă doar de firele care dau aiurea, care îmi unesc sprâncenele, chestii de genul. Nu halesc bărbaţii care au sprâncene subţiri, ca femeile...
La fel, nu înţeleg rostul unghiilor lăcuite la bărbaţi si părul îndreptat. E adevărat, am şi eu doi tovarăşi proşti care îşi îndreaptă părul, dar îi iubesc, că-s proştii mei şi na... Tovărăşie, frăţie bla-bla-uri de genul.
Iar hainele roz... No comment. Dacă te numeşti mascul nu ai purta în veci aşa ceva... Mă rog, poate că lipsa unor organe îi împiedică să se numească aşa.
Pace!

Comentarii

e frumos tare băiatul ăsta ;;)
Vii cu mine azi la salon? Am programare la 6 la epilat!
Ovi a spus…
Sigur, sigur! Stai sa-mi indrept parul si sa-mi calc tricoul roz cu mesaj haios.
Ana Luiza a spus…
Sa iti indrepti si parul de pe piept:))) Prima chestie e atat de true.... doamne e universal valabila!:(

Postări populare