Pai

N-am mai scris de ceva vreme, am fost ocupat, chestii pe cap, treburi, stiti cum e. Dupa ce a trecut perioada de munca a urmat o perioada de relax (in care m-a mancat lenea) si... ba, chiar n-am vrut sa scriu.
Ma rog, ce s-a mai intamplat in ultimu' timp:

-am ramas acasa doar cu varu-meo Bambu in timp ce ai mei au fost la tara (2 nopti, dintre care una nedormita, yeah!!!). Baga un film, o cola, un joc, o muzica frumoasa, nebunii d-alea noastre, ca-ntre veri, ce cacat (acest cuvant poate fi considerat obscen);

-am vazut un film super tare, Hachiko: A dog's story. Cica dupa un fapt real, am gasit si pe wikipedia treaba, adevaraciune situatia daca n-ar fi trista (arunca un ochi ca merita);

-Craciunul a venit mai devreme pentru mine. Cum asa si de ce? Pai e simplu. Legendarul Dr. Dre a scos o piesa noua, alaturi de fratele Snoop Dogg si Akon. Piesa se numeste "Kush" (cunoscatorii stiu) si rupe tot, si negativ, versuri, clip.

Tot la muzica, Doc a scos si el clip la "Genti de bani". Piesa mi-a placut de cand am auzit-o prima data, fara clip sau ceva. Cat despre clip... Tzava, ca sa ma exprim ca un tovaras.


-cat despre Craciun propriu zis... nu-l astept. Sincer, e o sarbatoare extrem de comerciala care exista doar pentru cumparaturi. Eu cred ca lucrul cel mai important de Craciun e sa fi alaturi de cei cu adevarat dragi, nu sa faci cadouri. Dar in fine, despre teoriile si aberatiile mele paranoice despre consumerism vom vorbi cu alta ocazie.

Pace si sarbatori fericite!
PS: Pentru masculi, fiti si voi baieti adevarati, duceti-va acasa de sarbatori, beti un vin sau o tuica cu batranu' vostru (a se citi tatal) si dati o imbratisare mamelor pe care le veti ajuta la cumparaturi (ca daca nu va aflu). Iar fetelor, pupati-va tatal, stati cu el de vorba si ajutati-o prin casa pe cea care v-a dat viata.

Comentarii

Postări populare