Craciun fericit!

Da, e acea perioada din an. Perioada sarbatorilor de iarna. Si azi e Craciunul.
Ca sa nu lungesc toata treaba, eu nu cred in cacatul ala comercial cu primitul si oferitul cadourilor. Ala e un rahat tipic consumerist, menit sa scoata voia buna si placerea din lucrurile care ne incanta si sa ne faca sa cheltuim aiurea. Nu, Craciunul nu se refera la cadouri, e vorba de momentele alea simple petrecute de cei cu adevarat dragi. E vorba de caldura pe care o simti cand razi cu cineva care iti e intr-adevar apropiat, cand ciocnesti un pahar de vin cu tatal sau fratele si mananci o felie de cozonac cu sora sau mama. Si nu se rezuma numai la persoanele astea, sa fim seriosi. Cum spunea Jim Carrey in "How the Grinch stole Christmas": "Maybe Christmas doesn't come from a store. Maybe Christmas, perhaps, means a little bit more".
Revenind la sarbatoarea Craciunului, sunteti penibil toti cei care urati "Merry Christmas" si "Happy Holidays". Va urasc pe astia care faceti asa. Sunteti romani, urati si voi traditionalul "Craciun fericit", lasati englezismele deoparte, hai sa ne bucuram asa cum stim de sarbatoarea asta. Nu sunteti mai interesati, din contra pareti niste dobitoci care si-au uitat etnia.
Sarbatori fericite tuturor, multa sanatate si voie buna, fericire alaturi de cei dragi, spor in toate cele si un pic de noroc in viata de zi cu zi. Craciun fericit!

PS: Scena de care ziceam din "How the Grinch stole Christmas":
Movie Videos & Movie Scenes at MOVIECLIPS.com

Comentarii

Postări populare