Vineri+sambata

Deci vineri seara a fost balul Chimicului. A inceput la 6, a fost cam aiurea ca nu aveam loc la inceput, dar cand a venit varul unui prieten ne-a anuntat ca rezervase o masa asa ca ne-am descurcat. A fost fainut, a luat o perdea sau ce era aia de langa cabina DJ-ului foc. Discutie cu varu-meo:
Eu: Uite frate, a luat foc Bloody Mary.
El: Da, e prea fierbinte petrecerea.
Alte chestii... Bambu (adica vericu') tot se dadea la o tipa. Il vad pe om ca incearca, asta il lasa pentru tovarasu' lui cel mai bun (Ibo). Ma si gandeam ca o sa fie omu' suparat, cand colo il vad cum dansa si se saruta cu o colega de-a lui si nu orice fel de colega, ci una care avea o sora geamana. Oamenii fericiti nevoie mare.
Asta vineri, sambata de dimineata am taiat-o la Bucuresti la RIUF, un targ de facultati din strainatate. Am condus si la dus si la intors cu ocazia asta am facut 1000 de km parcursi de cand am carnet. Aplauze, va rog!
Acolo m-am intalnit cu vara-mea Ana (numeroasa familie mai am ba nene), am intrat noi pe-acolo, ne-am uitat, am adunat niste cataloage si brosuri despre facultati la care putem sa admitem, ne-a dat o tanti cate-un mar (sar'na tanti).
Doua poze, din doua zile diferite (ultima e facuta cand am fost cu ai mei la cumparaturi, trebuia postata):


Comentarii

RaDu` a spus…
M-am întâlnit cu vara-mea, ce dă familie mai am...:)))

Postări populare