E ziua ta!

Ai facut 18 ani Ratonuleee!!! Esti major baaa!!! Sa-mi dea careva o bere sa inchin pentru omu' meu Radu aka Grasu' aka Ratonu'.
Buuun, ce pot sa-ti zic fara sa repet ce au zis altii. Hai totusi sa o dau cu traditionalu' "sa ai parte de tot ce-ti doresti, sanatate si fericire", vechiu' blabla. Si acum vine urarea mea...
Ba fit-ar creierii de ras, iti urez ficat de fier sa poti duce mile nautice de alcool (eventual sa fiu si eu pe langa tine, sa postim o bere sau ceva), vointa si talent sa poti ajunge departe (da' nu pe Marte, ca ne suparam urat de tot), replici sarcastice si idioate pe care sa le aruncam in timpul filmelor (and then I was like "whaaat?"), memorie buna sa stochezi prostii si imaginatie bolnava, sa poti da injuraturi armonioase pe loc.
Si-ti mai doresc ceva ma... Ramai tu insuti fratica, esti bine asa cum esti, 'te-n spanac, io iubeste la tine, tu stie bine!
La Multi Ani fratica!


PS: Gaborii sunt naspa... Garda sta geana pe noi (nu stiu, eu sunt paranoic, mie mi se pare ca mereu sunt pe mine). Tu ai grija de tine. Traiasca Miiai Viteazu' si... si cu tine ma!

Comentarii

Axu a spus…
da bha! La Multi Ani!
Firial dranii cu Garda ta, ca si dupa revelion m-ai crizat...nu e nici un gabor pe tine. Calmeaza-te! si ia squirrel aids...
Ovi a spus…
N-auzi ma ca asa e... cum se face ca de fiecare data cand sunt cu masina e si un echipaj in apropiere?
RaDu` a spus…
Iti multumesc frumos, Gras. A fost la sentiment...intelegi un bat?b-)
Ovi a spus…
La ficat? Desi acum raspunsul adecvat ar fi la corazon mai baiatule.
Io iubeste la tine baaa!!! Estem frati sau nu estem?
RaDu` a spus…
Daaaa, la ficat:)))

Postări populare