Top 20 de filme favorite

Mda, plictiseala isi spune cuvantu' asa ca m-am gandit sa fac un top 20 de filme care m-au impresionat. Mai jos titlul filmului respectiv, trailer-ul si cateva comentarii din partea mea.

20. Never back down

Un film care are o morala evidenta inca de la inceput si anume nu te da batut indiferent ce ar fi. Povestea e buna, nu e doar actiune brutala ci o drama care il are ca protagonist pe Jake Tyler si conflictul care il macina.

19. The Mask

Unul din cele mai vechi si mai bune filme din lume. Jim Carrey e perfect in rolul indragitului personaj mascat. Una din cele mai bune comedii care devine parca mai buna cu fiecare vizionare.

18. Blood Diamond

O drama absolut superba care infatiseaza situatia cautatorilor de diamante din Africa. Leonardo DiCaprio joaca exceptional iar Djimon Hounsou a intrat definitiv in pielea personajului. Nu exista cuvinte pentru a descrie filmul acesta.

17. Sin City

Actiune? Da. Drama? Da. Umor pe anumite parti? Da. Ucigasi si gansgsteri? Da. Femei fatale? Da. Filmul asta e o combinatie superba din toate lucrurile acestea. Efecte superbe si muzica pe masura, personaje bine dezvoltate si povesti care se intersecteaza.

16. Kill Bill, vol II

O capodopera de film. Distributie e extraordinara, coloana sonora e superba iar actiunea si efectele. Recomand doar daca s-a vazut prima parte.

15. Kill Bill, vol I


Probabil cel mai bun film al lui Quentin Tarantino, cel putin pentru mine. Spre deosebire de partea a doua acesta e mult mai sangeros si are mai multe scene de lupta. Scena memorabila: Mireasa impotriva celor 88 de nebuni. Iar coloana sonora... doar cuvinte de lauda.

14. Avatar

Initial am avut dubii in ceea ce priveste Avatar, dar m-am lasat convins sa ma uit si nu regret. Un film bun, chiar foarte bun. Unul care ne arata ca dragostea nu tine cont de rasa, indiferent daca e vorba de dragostea dintre un om si un extraterestru.

13. Terminator 2: Judgement Day

Tot un film de James Cameron, de data aceasta punandu-se accent pe masinarii si sfarsitul omenirii. Dialogul iese cel mai bine in evidenta in acest film iar finalul mi-a adus lacrimi in ochi si inca o face.

12. The Fountain

Un film mai deosebit ca sa spun asa... Nu l-am inteles imediat, a trebuit sa stau sa analizez putin ca apoi sa-mi dau seama ce se intampla in film. Recomand atentie maxima in timpul vizionarii.

11. Tupac Ressurection

Un film biografic despre viata poetului, liderului si rapper-ului Tupac Amaru Shakur. Nu am cuvinte.

Maine partea a doua.

Comentarii

Postări populare