Top 20 de filme favorite, partea a doua

10. A walk to remember

Una din cele mai frumoase povesti de dragoste. Merita. Nerecomandat celor care incep sa lacrimeze usor.

9. Great Expectations

Desi poarta numele romanului lui Charles Dickens filmul nu are legatura cu opera respectiva. Impresionant, atat pentru scenele dramatice cat si pentru poveste.

8. Amityville Horror

Desi nu sunt un fan al filmelor de groaza asta e singurul film care chiar mi-a placut si inca imi place. Desi l-am vazut in timpul zilei cu un tovaras, tremuram amandoi de frica dupa si vroiam sa iesim din casa mai repede. O sa intelegeti daca vedeti filmul.

7. Spiderman

Doua motive pentru care imi place acest film. E vorba de eroul copilariei mele si are cea mai misto scena de sarut.

6. Friday

Negri + iarba. Ice Cube + Chris Tucker. Deadly combination. A da, si John Witherspoon rupe tot in rolul tatalui lui Ice Cube.

5. How High

Alt film despre negri si iarba. Method Man si Redman fac echipa si pe ecran. Comedie extrem de buna. I Need Money! (pentru cunoscatori)

4. Scary Movie

Cea mai tare parodie pe care am putut sa o vad vreodata. Shorty rupe tot!!!

3. August Rush

Inca o drama, cu final fericit. Film recomandat de iubita mea. Muzica e superba si povestea captivanta.

2. The Punisher

Sunt un fan al eroilor din benzile desenate dar trebuie sa recunosc ca Punisher e... perfect. Filmul , personajul, replicile. Nu sunt destule cuvinte de lauda pentru filmu' asta. If you want peace, prepare for war. Sic vis pacem para bellum.

1. The Dark Knight

Heath Ledger in cel mai bun rol al sau. Desi sunt speriat de clovni (nu radeti), sunt impresionat de Joker. E superb. In nebunia lui e cel mai inteligent personaj din tot filmul. Cel mai reusit Joker de pana acum, pe locul doi fiind Mark Hamill din seria de desene animate Batman.

Comentarii

RaDu` a spus…
Smokey, i know you driving with no papers
Smokey: I got bluuuunts, papers... all the ingredients you need to make a high nigga pie.
Ovi a spus…
gresisi citatu' baaaa! E Smokey I know you ain't driving without no papers./ I got papers, blunts, bongs all the ingredients to make a high nigga pie.
Smoke some herbal in the car son, gotta do that shit some day yo!

Postări populare