Grasuleee

La Multi Ani inainte de toate, chit ca ziua ta-i in septembrie. Sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate, fericire, bucurii alaturi de cei dragi.
In fine, pentru cei ce nu cunosc Grasul este un tovaras si un coleg de clasa. E Radu, unu' dintre oamenii cu care am facut destule tampenii impreuna, inca fac uneori si cred ca o sa mai fac. Ne-am cunoscut in clasa a noua, eram boboci, ne-am luat cu vorba si "acum intram in al patrulea an de casnicie" cum ar spune el. Da, suntem buni tovarasi nu altceva.
Desi omu' meu e nascut in septembrie si-a facut ziua acum, in august, la munte. Cu cortul. A fost prima data cand am fost cu cortul si a fost distractie maxima.
N-am dormit decat patru ore, dar in schimb am stat in jurul focului de vorba cu omu' si tovarasi si rude de-ale lui. S-au schimbat vorbe, s-au golit doze de bere, s-a spus bancuri, s-a testat ecoul, s-au spus si legende si povesti de groaza. Ba a fost bine.
Naspa e ca nu sunt poze, trebuie sa astept sa mi le trimita omu'. O sa le pun cand fac rost de ele.
La Multi Ani inca o data Ratonule!

Comentarii

Graham a spus…
Super tare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va deranjeaza daca trimite oameni de la cel mai puternic blog de bancuri din romania http://bancuri-prea-tari.blogspot.com/ la acest blog??
Prea tare:))))))))))))))
Ovi a spus…
Care e spilu'?
RaDu` a spus…
:)) ce are frate ala?:))
RaDu` a spus…
Merci Grassel...scuze pentru raspunsul intarziat, dar acum am ajuns acasa. Daca mai ramaneai, traiai noaptea vietii tale, oricum e bine ca ai putut veni macar pt o noapte. Iti multumesc inca o data pt urare, si te astept la mine...mi-au ramas vreo 10 cefe si 4 kg de cartofi, mult suc, dar cel mai important, ai mei nu s-au intors, asa ca hai!

Postări populare