Pentru voi

Nu stiu de ce scriu asta, de ce m-a lovit brusc melancolia si nostalgia gandindu-ma la unele vremuri mai bune. Vremuri in care eram toti, eram impreuna, o ardeam pe afara fara sa ne pese de bani sau alte tampenii, eram doar noi, niste coinaci cu chef de joaca si glume.
Dar anii au trecut si fiecare a trebuit sa plece intr-un fel sau altul, insa fiecare din voi a reusit sa ma marcheze intr-un anume fel. Si cand spun "plecat" nu vorbesc doar de sensul propriu, vorbesc si la figurat.
Poate ca de multe ori m-am simtit abandonat si parasit din cauza ca nu mai erati langa mine, dar acum realizez ca am avut ce invata de la voi si toate plecarile astea au reusit sa ma faca sa apreciez ce aveam inainte.
E vorba de toti prietenii (si vorbesc la modul cel mai serios si sincer cand ii numesc "prieteni") care au reusit sa alunge singuratatea din copilaria mea. Cu toate ca ati plecat si m-am simtit tradat am invatat sa va apreciez la intreaga voastra valoare.
E de tot rahatul cand esti copil sa vezi cum pleaca de langa tine toti cei pe care i-ai considerat prieteni, dar daca inca te cauta, inca iti zambesc cand te reintalnesc si te iau in brate de parca le-ai fi ruda inseamna ca nu sunt prietenii pierdute.
Nu vreau s-o mai lungesc cu vorba, poate ca nu s-a inteles prea bine aici ce am vrut sa zic de fapt, insa cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc.
Va multumesc si imi e dor de voi, de toti, in special de tine, cel mai batran dintre toti.
Un sincer "va iubesc" si multa grija sa aveti de voi si de cei dragi.

Comentarii

RaDu` a spus…
numai e mult si ajunge si el aici, daca la el te referi.

Postări populare