Impresii CAE

Am fost ieri sa dau examenul pentru limba engleza care sa ateste ca aspir catre un nivel de invatamant superior... Cacat, nici eu nu ma cred. Ma rog, vorbind in termeni simpli, am fost la CAE.
Am fost matinal, la trei si jumatate dimineata m-am trezit, am plecat pe la patru jumate. Drumu' a fost fain, rapid, fara probleme si acompaniat de versurile baietilor de la Parazitii. Adica albumul "Tot ce e bun tre' sa dispara". Am ras, tata a ras, baietii au continuat sa injure.
Buuun, ajung la destinatie, ma uit in stanga, ma uit in dreapta, iau o atitudine ferma si cu un ton serios intreb "Unde dracu' sunt restu'? Am gresit eu locul?". Incep sa apara si astia, ne striga numele, ne baga in sala, alea alea, incepe examenul. Prima parte Reading (#%^^& ma-sii). Trece si asta urmeaza Writing-ul. Emotii mari, frica pe mine, paranoia, imi pierdeam mintile pe acolo. Cand colo imi pica un report si-un review. Vin' la tata ca asta vroiam. Trecem de Use of English, vine partea de Listening. Aici incepe marea fu*ere de creieri. Dupa ce ne pune partea introductiva de vreo patru ori la rand, opreste examenul ca sa ne intrebe daca se aude bine. Ies unii afara, cica sa sustina examenul dupa, ramanem cativa, mai pune o data partea introductiva (blestemeeeeee) si scapam si de asta.
Per total a fost ok. A fost parca mai usor decat ma asteptam sper din tot sufletul sa pot lua B (desi vreau sa iau A, nu cred ca am sanse), am ras la niste faze, ca de exemplu cand doua "don'soare" au intrat in baia baietilor intrebandu-ma pe mine si alti cativa baieti ce cautam in baia fetelor (ma noi am crezut ca aici e baia noastra, doar de-aia sunt pisoare, da' p**a mea, nu am pofta sa ma cert cu toate blondele) sau cand doi indivizi stateau la pisoare apropiate si se priveau asa tandru si romantic in ochi. Bineinteles, nu-i acuz de nimic (GAY!!!). Oricum, m-am intalnit cu Lucius cel Atroce (Axu stie), am facut caterinca, am dat examenul, am scapat.
Ne-auzim altadata, hai noroc.

Comentarii

Postări populare